Webapplicatie laten maken?

Webapplicatie op maat
Bij HVM Websites bent je aan het juiste adres om een webapplicatie te laten bouwen! Onze maatwerk webapplicaties helpen je onder andere met taken te automatiseren, grote hoeveelheden data te onderhouden en jouw online diensten/producten te verkopen. Een schaalbare en gebruiksvriendelijke webapplicatie bouwen vereist specialistisch werk en ervaring. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in dit vakgebied en kunnen jou helpen bij het bouwen van iedere maatwerk applicatie.

Laravel
Wij gebruiken PHP Framework Laravel bij de ontwikkeling van uitdagende webapplicaties, webplatformen en API’s. Laravel is een zeer populair, modern PHP Framework omdat het stabiel, betrouwbaar en schaalbaar is. Omdat dit raamwerk zo stabiel en schaalbaar is, kunnen custom functionaliteiten makkelijker worden toegevoegd, ondervind je minder problemen en ben je dus uiteindelijk goedkoper uit.

Automatiseren van taken
Met een maatwerk applicatie kunnen wij herhalende taken gemakkelijk automatiseren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het genereren van pdf factureren, automatisch bewerken van bestanden en handmatige tijdrovende taken. Door het automatiseren van deze taken kan je veel personeelskosten besparen en je concentreren op andere taken.

API koppelingen
API staat voor Application Programming Interface en is in weze een koppeling tussen 1 of meerdere systemen om informatie met elkaar uit te wisselen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de Google Maps API om specifieke adresgegevens automatisch aan te vullen, of een Betaling API, om betalingen te kunnen verwerken of een custom API om bijvoorbeeld online vacatures binnen te halen. Bij HVM Websites kunnen wij verschillende soorten API koppelingen realiseren en tevens kunnen wij ook zelf een API koppeling op maat bouwen. Met deze maatwerk koppelingen kan je bijvoorbeeld informatie doorsturen naar een ERP of CRM systeem.

Webapplicatie doorontwikkeling
Wanneer de webapplicatie klaar is, onderhouden wij deze voor klanten. Zo blijft deze altijd up-to-date en kunnen nieuwe wensen te alle tijden worden toegevoegd. De gemaakte applicatie groeit zo mee met jouw bedrijf en is gemakkelijk op te schalen met meerdere functionaliteiten.

Kosten
De kosten voor het laten maken van een webapplicatie kunnen enorm verschillen en hangen af van de complexiteit van de applicatie. Wil je weten wat jouw nieuwe webapplicatie precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Laravel Dashboard

Een custom dashboard kan je helpen om jouw bedrijfsinformatie inzichtelijk te krijgen, gegevens te bewerken en te onderhouden. Bij het bouwen van een dashboard webapplicatie gebruiken we de meest betrouwbare en schaalbare technieken. Waaronder Laravel als framework, PHP 7.4 en Mysql.

Laravel meest populaire raamwerk

Laravel is enorm populair. Dit kan je onder andere zien in onderstaande grafiek van Google Trends. Ook zie je daarin de interesse van gebruikers voor andere frameworks. De grafiek laat verder ook zien dat om en nabij het jaar 2014 Laravel sterk is gestegen ten opzichte van andere frameworks. Op dit moment is Laravel het meest populaire raamwerk voor het maken van applicaties.

Webapplicatie technieken

Een webapplicatie laten maken

Wil je ook een nieuwe webapplicatie laten bouwen? Vraag met het formulier een offerte aan voor het laten maken van jouw nieuwe webapplicatie:
Binnen 2 uur reactie
Uitgebreide informatie
Geheel vrijblijvend
Uitstekend advies