Eisen bij het goedkoop laten maken van een webshop in Amsterdam

Allereerst zorgt HVM Websites er bij het goedkoop laten maken van jouw professionele webshop in Amsterdam voor dat deze voorzien is van WordPress. Het inhuren van een professional voor het beheer van je responsive site is niet langer nodig; de toevoeging van dit CMS zorgt dat je dit voortaan zelf kunt doen. Geheel op eigen houtje kan je zelf bestaande pagina’s aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen en snel inspelen op veranderingen binnen de markt. De kosten voor onderhoud verdwijnen volledig.

Een webshop moet tegenwoordig ook responsive zijn. Iedereen maakt wel gebruik van een smartphone of tablet, waardoor je genoodzaakt bent hierop in te spelen. Wanneer je een webshop laat maken in Amsterdam die responsive is, schaalt het design automatisch mee met verschillende apparaten en komt je site ten alle tijden goed in beeld. Je benut de markt optimaal en verliest geen bezoekers omdat het design niet goed of niet volledig in beeld komt op mobiele apparaten.

Buiten conversie en gebruiksvriendelijkheid hecht ons webdesign bureau veel waarde aan een goede samenwerking. Kom in contact met ons om meer te komen weten over onze dienstverlening wanneer je de webshop gaat laten maken door ons bureau uit Amsterdam.

Onlangs opgeleverd

Autobedrijf website laten maken

Autobedrijf Rotterdam

Website laten maken

Studentenvereniging ASV Gladzor

Schilder website laten maken

Schildersbedrijf Armenschilders

Vloerverwarming Utrecht website

Vloerverwarming Urecht

Nachtwinkel webshop laten maken

Online nachtwinkel Bierpoint

Kapper website laten maken

Kapperszaak Kapsalon Arif

Woocommerce webshop laten maken in Amsterdam door HVM Websites onze dienstverlening

HVM Websites hecht bij het laten maken van je webshop in Amsterdam veel waarde aan een prettige samenwerking. Wij bieden je daarbij verschillende online diensten. Bij HVM Websites kan je voor diverse diensten goedkoop terecht. Schakel ons in voor:

Het laten maken van een responsive webshop in Amsterdam of webdesign; webshops ontwikkelingen is een van onze specialiteiten. De afgelopen jaren hebben we honderden webshops kunnen ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een groot portfolio van tevreden klanten.
Het laten maken van een webshop. Ook voor de ontwikkeling van een website kan je ons inschakelen. Wij bouwen jouw online shop in een gebruiksvriendelijk programma. Zo kan je zelf eenvoudig producten toevoegen, content toevoegen, je webshop aanpassen en zelf aan de slag met jouw marketing.

Goedkope online Marketing: De andere tak waar ons bureau in gespecialiseerd is. Wij kunnen de ontwikkelde site vindbaar maken in Google. Door tal van factoren te optimaliseren, content te schrijven, interne linkbuilding en externe linkbuilding te optimaliseren zal je webshop binnen drie tot zes maanden vindbaar zijn in Google voor lage kosten.
Je professionele webshop laten maken door HVM Websites in Amsterdam? Wij leveren webshops en websites op in WordPress CMS. Dit programma is zeer handig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast gaat ons bureau altijd mee met de toekomst. Zo bestaan de webshops die we maken uit een responsive webdesign. Dit wil zeggen dat de webshop op alle mobiele apparaten naar behoren werkt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en kies voor het laten maken van jouw webshop en website in Amsterdam voor HVM Websites!

Gemakkelijk je producten beheren met Woocommerce

WooCommerce is een extensie van WordPress om gemakklijk je eigen webshop te beheren. Voeg gemakkelijk zelf producten toe, verzorg betalingen via diverse betaalmethods, marketing en nog veel meer!

Woocommerce webshop gif

Webshop laten maken in Amsterdam?

Wil je ook een webshop laten maken in Amsterdam? HVM Websites realiseert een WordPress webshop op basis van jouw wensen en doelen. Met een team van diverse specialisten gaan wij aan de slag, zodat je niet alleen de beschikking krijgt over een visueel ‘mooie’ site, maar ook over een die conversiegericht is. Samen met jou nemen we jouw wensen en doelen op, waarna wij ook jouw doelgroep in kaart brengen. Wanneer je een professionele webshop laat maken in Amsterdam, fungeert deze namelijk niet alleen als jouw online visitekaartje, maar ook als een medium om resultaat mee te behalen. Wij laten jouw site voldoen aan de juiste functionaliteiten en zorgen daarbij voor een professioneel eindresultaat, opgeleverd in WordPress of ander CMS en zeer goedkoop. Wil je ook jouw goedkope webshop laten maken in Amsterdam door HVM Websites, lees dan verder over de kosten bij ons bureau!

Niet alleen bedrijven uit Amsterdam hebben hun responsive webshop laten maken door HVM Websites; ook organisaties uit onder andere Amsterdam, maar ook voor organisaties uit onder andere Zaandam, Purmerend, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Badhoevedorp zijn u voorgegaan.

OP MAAT gemaakte webshop

Een Performance Boost & Veiligheid

OP MAAT betekent dat we je webshop van begin tot eind helemaal zelf bouwen zonder gebruik te maken van templates, of bestaande thema’s modificeren. We bouwen de shop compleet afgestemd op jouw wensen en benodigdheden. Hierdoor krijg je een unieke webshop zonder onnodige componenten, waardoor je webshop niet alleen een performance boost krijgt, maar ook nog eens heel veilig is.

Hosting & Veiligheid

  • Hosting op stabiele en snelle servers
  • VPS Hosting: WordPress on steroids
  • Alle servers krijgen wekelijks beveiligingsupdates
  • Alle webshops worden voorzien van een SSL certificaat
  • We maken elke nacht een back-up van jouw webshopx
  • WordPress CMS krijgt periodieke functie-updates
Website laten maken HVM Websites

Onze webshop pakketten

Basispakket

v.a. € 1299,-

Voordelig, Compleet & Snel

Binnen het basispakket kies je, je favoriete webdesign uit. Wij richten hem in, volledig naar jouw wens en jij beheert eenvoudig jouw eigen webshop!
Mobielvriendelijk
Levertijd: ca. 2 weken
Design in gekozen GRID
5 pagina's gevuld
4 professionele foto's
Wordpress CMS
Alle CMS functionaliteiten
1 correctieronde
Sitespeed: Gemiddeld

Expert pakket

v.a. € 3799,-

Complexe maatwerk- oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor jou elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!
Mobielvriendelijk
Levertijd: 2-3 maanden
Custom PSD vormgeving
CSS design geheel op maat
10 pagina's gevuld
20 professionele foto's
Wordpress CMS
Alle CMS functionaliteiten
Premium modules mogelijk
Inclusief SEO tool
3 correctierondes
Sitespeed: Bloedsnel!

Vraag gratis een offerte aan

Meer weten, of heb je nog vragen? Vraag gratis een offerte aan en wij helpen je direct verder.

Binnen 24 uur een offerte
Deskundig advies
Geheel vrijblijvend
Direct geholpen