Eisen bij het goedkoop laten maken van een website in Amsterdam

Allereerst zorgt HVM Websites er bij het goedkoop laten maken van jouw professionele website in Amsterdam voor dat deze voorzien is van WordPress. Het inhuren van een professional voor het beheer van je responsive site is niet langer nodig; de toevoeging van dit CMS zorgt dat je dit voortaan zelf kunt doen. Geheel op eigen houtje kan je zelf bestaande pagina’s aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen en snel inspelen op veranderingen binnen de markt. De kosten voor onderhoud verdwijnen volledig.

Een webshop en een website moet tegenwoordig ook responsive zijn. Iedereen maakt wel gebruik van een smartphone of tablet, waardoor je genoodzaakt bent hierop in te spelen. Wanneer je een website laat maken in Amsterdam die responsive is, schaalt het design automatisch mee met verschillende apparaten en komt je site ten alle tijden goed in beeld. Je benut de markt optimaal en verliest geen bezoekers omdat het design niet goed of niet volledig in beeld komt op mobiele apparaten.

Buiten conversie en gebruiksvriendelijkheid hecht ons webdesign bureau veel waarde aan een goede samenwerking. Kom in contact met ons om meer te komen weten over onze dienstverlening wanneer je de webshop gaat laten maken door ons bureau uit Amsterdam.

Onlangs opgeleverd

Autobedrijf website laten maken

Autobedrijf Rotterdam

Website laten maken

Studentenvereniging ASV Gladzor

Schilder website laten maken

Schildersbedrijf Armenschilders

Vloerverwarming Utrecht website

Vloerverwarming Urecht

Nachtwinkel webshop laten maken

Online nachtwinkel Bierpoint

Kapper website laten maken

Kapperszaak Kapsalon Arif

WordPress website laten maken in Amsterdam door HVM Websites onze dienstverlening

HVM Websites hecht bij het laten maken van je website in Amsterdam veel waarde aan een prettige samenwerking. Wij bieden je daarbij verschillende online diensten. Bij HVM Websites kan je voor diverse diensten goedkoop terecht. Schakel ons in voor:

Het laten maken van een responsive website en webshop in Amsterdam of webdesign; websites ontwikkelingen is een van onze specialiteiten. De afgelopen jaren hebben we honderden websites kunnen ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een groot portfolio van tevreden klanten.
Het laten maken van een webshop. Ook voor de ontwikkeling van een webshop kan je ons inschakelen. Wij bouwen jouw online shop in een gebruiksvriendelijk programma. Zo kan je zelf eenvoudig producten toevoegen, content toevoegen, je website aanpassen en zelf aan de slag met jouw marketing.

Goedkope online Marketing: De andere tak waar ons bureau in gespecialiseerd is. Wij kunnen de ontwikkelde site vindbaar maken in Google. Door tal van factoren te optimaliseren, content te schrijven, interne linkbuilding en externe linkbuilding te optimaliseren zal je website binnen drie tot zes maanden vindbaar zijn in Google voor lage kosten.
Je professionele website laten maken door HVM Websites in Amsterdam? Wij leveren websites en webshops op in WordPress CMS. Dit programma is zeer handig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast gaat ons bureau altijd mee met de toekomst. Zo bestaan de websites die we maken uit een responsive webdesign. Dit wil zeggen dat de website op alle mobiele apparaten naar behoren werkt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en kies voor het laten maken van jouw website en webshop in Amsterdam voor HVM Websites!

De meest populaire websitebouwer ter wereld.

38% van alle sites op de hele wereld zijn gemaakt met WordPress. Het beste CMS geschikt voor zowel kleine bedrijven als Fortune 500-bedrijven. Sluit je aan bij de miljoenen mensen die graag gebruikmaken van WordPress en ervaar het gemak.

Gutenberg gif

Website laten maken in Amsterdam?

Wil je ook een webshop of een website laten maken in Amsterdam? HVM Websites realiseert een WordPress website op basis van jouw wensen en doelen. Met een team van diverse specialisten gaan wij aan de slag, zodat je niet alleen de beschikking krijgt over een visueel ‘mooie’ site, maar ook over een die conversiegericht is. Samen met jou nemen we jouw wensen en doelen op, waarna wij ook jouw doelgroep in kaart brengen. Wanneer je een professionele website laat maken in Amsterdam, fungeert deze namelijk niet alleen als jouw online visitekaartje, maar ook als een medium om resultaat mee te behalen. Wij laten jouw site voldoen aan de juiste functionaliteiten en zorgen daarbij voor een professioneel eindresultaat, opgeleverd in WordPress of ander CMS en zeer goedkoop. Wil je ook jouw goedkope website laten maken in Amsterdam door HVM Websites, lees dan verder over de kosten bij ons bureau!

Niet alleen bedrijven uit Amsterdam hebben hun responsive webshop en website laten maken door HVM Websites; ook organisaties uit onder andere Amsterdam, maar ook voor organisaties uit onder andere Zaandam, Purmerend, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Badhoevedorp zijn u voorgegaan.

OP MAAT gemaakte website

Een Performance Boost & Veiligheid

OP MAAT betekent dat we je website van begin tot eind helemaal zelf bouwen zonder gebruik te maken van templates, of bestaande thema’s modificeren. We bouwen de website compleet afgestemd op jouw wensen en benodigdheden. Hierdoor krijg je een unieke website zonder onnodige componenten, waardoor je website niet alleen een performance boost krijgt, maar ook nog eens heel veilig is.

Hosting & Veiligheid

  • Hosting op stabiele en snelle servers
  • VPS Hosting: WordPress on steroids
  • Alle servers krijgen wekelijks beveiligingsupdates
  • Alle websites worden voorzien van een SSL certificaat
  • We maken elke nacht een back-up van jouw website
  • WordPress CMS krijgt periodieke functie-updates
Website laten maken HVM Websites

Onze website pakketten

Basispakket

v.a. € 699,-

Voordelig & Compleet

Perfect voor: Ondernemers en ZZP'ers die geen zin hebben in gedoe, maar wel een complete website met CMS willen laten bouwen tegen een scherp tarief.
Mobielvriendelijk
Levertijd: ca. 2 weken
Design in gekozen GRID
5 pagina's gevuld
4 professionele foto's
Wordpress CMS
Alle CMS functionaliteiten
1 correctieronde
Sitespeed: Gemiddeld

Expert pakket

v.a. € 2999,-

Complexe maatwerk- oplossingen

Perfect voor: Ondernemers en organisaties die willen investeren in een waanzinnig design met duurzame websitecomponenten, waarbij groei, snelheid en veiligheid centraal staan.
Mobielvriendelijk
Levertijd: 2-3 maanden
Custom PSD vormgeving
CSS design geheel op maat
10 pagina's gevuld
20 professionele foto's
Wordpress CMS
Alle CMS functionaliteiten
Premium modules mogelijk
Inclusief SEO tool
3 correctierondes
Sitespeed: Bloedsnel!

Excellente website laten maken

Wil jij voor jouw organisatie ook een perfecte website laten maken die snel, veilig, doeltreffend en indrukwekkend is?
Vraag met het formulier een offerte aan voor het laten maken van jouw nieuwe website:

Binnen 2 uur reactie
Uitgebreide informatie
Geheel vrijblijvend
Uitstekend advies