Eisen bij het goedkoop laten maken van een webshop in Utrecht

Allereerst zorgt HVM Websites er bij het goedkoop laten maken van jouw professionele webshop in Utrecht voor dat deze voorzien is van WordPress. Het inhuren van een professional voor het beheer van je responsive site is niet langer nodig; de toevoeging van dit CMS zorgt dat je dit voortaan zelf kunt doen. Geheel op eigen houtje kan je zelf bestaande pagina’s aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen en snel inspelen op veranderingen binnen de markt. De kosten voor onderhoud verdwijnen volledig.

Een webshop moet tegenwoordig ook responsive zijn. Iedereen maakt wel gebruik van een smartphone of tablet, waardoor je genoodzaakt bent hierop in te spelen. Wanneer je een webshop laat maken in Utrecht die responsive is, schaalt het design automatisch mee met verschillende apparaten en komt je site ten alle tijden goed in beeld. Je benut de markt optimaal en verliest geen bezoekers omdat het design niet goed of niet volledig in beeld komt op mobiele apparaten.

Buiten conversie en gebruiksvriendelijkheid hecht ons webdesign bureau veel waarde aan een goede samenwerking. Kom in contact met ons om meer te komen weten over onze dienstverlening wanneer je de webshop gaat laten maken door ons bureau uit Utrecht.

Professioneel design & cutting edge techniek

Bij HVM Websites zijn wij constant bezig met verbeteringen en het implementeren van nieuwe innovaties. Hierdoor krijg je het nieuwste van het nieuwste en ben je altijd up-to-date.

Maatwerk

Wij hebben ruime ervaring in het maken van WordPress websites en kunnen je daarom met iedere klus helpen. Of het nu gaat om maatwerk structuren zoals API koppelingen of deskundig advies. Wij staan voor je klaar.

Persoonlijk contact

Bij HVM Websites houden we nauw contact met jou en bespreken jouw wensen uitgebreid. Bij goede communicatie vooraf en tijdens de ontwikkeling, zorgen we ervoor dat alles naar wens is.

Responsive

Al onze opgeleverde websites & webshops worden uitbundig getest op meerdere browsers en op verschillende apparaten. Zo blijft je website goed werken op verschillende apparaten en loop je dus geen bezoekers mis.

Performance

Krijg meer bezoekers door een snelle een website, webshop of applicatie. Door een snelle site voorkom je dat bezoekers vroegtijdig wegklikken en loop je dus geen sales mis. Daarnaast zorgt een snelle site automatisch dat je hoger scoort in de zoekmachines!

Eenvoudig zelf aanpassen

Met het meegeleverde WordPress CMS systeem kun je eenvoudig zelf nieuwe pagina's/producten toevoegen en aanpassen. Hierdoor bespaar je dus kosten voor aanpassingen aan je website en kun je direct zelf aan de slag.

Veiligheid

We maken dagelijks een back-up van al je data. Hierdoor heb je in noodgevallen altijd een herstelpunt bij de hand. Verder zijn alle websites voorzien van een SSL certificaat en zorgen we ervoor dat alle systemen up-to-date zijn.

Woocommerce webshop laten maken in Utrecht door HVM Websites onze dienstverlening

HVM Websites hecht bij het laten maken van je webshop in Utrecht veel waarde aan een prettige samenwerking. Wij bieden je daarbij verschillende online diensten. Bij HVM Websites kan je voor diverse diensten goedkoop terecht. Schakel ons in voor:

Het laten maken van een responsive webshop in Utrecht of webdesign; webshops ontwikkelingen is een van onze specialiteiten. De afgelopen jaren hebben we honderden webshops kunnen ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een groot portfolio van tevreden klanten.
Het laten maken van een webshop. Ook voor de ontwikkeling van een website kan je ons inschakelen. Wij bouwen jouw online shop in een gebruiksvriendelijk programma. Zo kan je zelf eenvoudig producten toevoegen, content toevoegen, je webshop aanpassen en zelf aan de slag met jouw marketing.

Goedkope online Marketing: De andere tak waar ons bureau in gespecialiseerd is. Wij kunnen de ontwikkelde site vindbaar maken in Google. Door tal van factoren te optimaliseren, content te schrijven, interne linkbuilding en externe linkbuilding te optimaliseren zal je webshop binnen drie tot zes maanden vindbaar zijn in Google voor lage kosten.
Je professionele webshop laten maken door HVM Websites in Utrecht? Wij leveren webshops en websites op in WordPress CMS. Dit programma is zeer handig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast gaat ons bureau altijd mee met de toekomst. Zo bestaan de webshops die we maken uit een responsive webdesign. Dit wil zeggen dat de webshop op alle mobiele apparaten naar behoren werkt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en kies voor het laten maken van jouw webshop en website in Utrecht voor HVM Websites!

Onlangs opgeleverd

Bekijk project
Autobedrijf website laten maken

Autobedrijf Rotterdam

Bekijk project
Website laten maken

Studentenvereniging ASV Gladzor

Bekijk project
Schilder website laten maken

Schildersbedrijf Armenschilders

Bekijk project
Vloerverwarming Utrecht website

Vloerverwarming Urecht

Bekijk project
Nachtwinkel webshop laten maken

Online nachtwinkel Bierpoint

Bekijk project
Kapper website laten maken

Kapperszaak Kapsalon Arif

Webshop laten maken in Utrecht?

Wil je ook een webshop laten maken in Utrecht? HVM Websites realiseert een WordPress webshop op basis van jouw wensen en doelen. Met een team van diverse specialisten gaan wij aan de slag, zodat je niet alleen de beschikking krijgt over een visueel ‘mooie’ site, maar ook over een die conversiegericht is. Samen met jou nemen we jouw wensen en doelen op, waarna wij ook jouw doelgroep in kaart brengen. Wanneer je een professionele webshop laat maken in Utrecht, fungeert deze namelijk niet alleen als jouw online visitekaartje, maar ook als een medium om resultaat mee te behalen. Wij laten jouw site voldoen aan de juiste functionaliteiten en zorgen daarbij voor een professioneel eindresultaat, opgeleverd in WordPress of ander CMS en zeer goedkoop. Wil je ook jouw goedkope webshop laten maken in Utrecht door HVM Websites, lees dan verder over de kosten bij ons bureau!

Niet alleen bedrijven uit Utrecht hebben hun responsive webshop laten maken door HVM Websites; ook organisaties uit onder andere Maarssen, De Bilt, Zeist, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Hilversum, Harmelen, Breukelen, Harmelen en Maarsseveen zijn u voorgegaan.

Gemakkelijk je producten beheren met Woocommerce

WooCommerce is een extensie van WordPress om gemakklijk je eigen webshop te beheren. Voeg gemakkelijk zelf producten toe, verzorg betalingen via diverse betaalmethods, marketing en nog veel meer!

OP MAAT gemaakte webshop

OP MAAT betekent dat we je webshop van begin tot eind helemaal zelf bouwen zonder gebruik te maken van templates, of bestaande thema’s modificeren. We bouwen de shop compleet afgestemd op jouw wensen en benodigdheden. Hierdoor krijg je een unieke webshop zonder onnodige componenten, waardoor je webshop niet alleen een performance boost krijgt, maar ook nog eens heel veilig is.

Hosting & Veiligheid

 • Hosting op stabiele en snelle servers
 • VPS Hosting: WordPress on steroids
 • Wekelijkse beveiligingsupdates
 • Alle websites zijn beveiligd met een SSL certificaat
 • Dagelijkse back-ups van jouw website
 • WordPress CMS krijgt periodieke functie-updates
Wordpress Website hosting

Anderen zochten ook naar:

 • woocommerce webshop laten maken
 • woocommerce webshop maken
 • webshop laten maken
 • woocommerce webshop voorbeeld
 • woocommerce webshop kosten
 • woocommerce webshop prijs
 • webshop bouwen
 • webshop maken wordpress
 • webshop maken met woocommerce
 • webshop in wordpress
 • webshop bouwen kosten
 • webshop laten bouwen
 • webshop laten maken kosten
 • webshop laten maken goedkoop
 • webshop laten maken prijs
 • webshop laten bouwen prijs
 • webshop laten ontwerpen

Onze webshop pakketten

Basispakket

v.a. € 1299,-

Voordelig & Compleet

Perfect voor: Ondernemers en organisaties die een complete Woocommerce webshop wilt laten maken tegen een scherp tarief en snelle levering
Mobielvriendelijk
Levertijd: ca. 2 weken
5 pagina's gevuld
3 professionele foto's
Keuze uit 150 designs
Wordpress CMS
Alle CMS functionaliteiten
1 correctieronde
Sitespeed: Gemiddeld

Expert pakket

v.a. € 3799,-

Alles op maat

Perfect voor: voor: Ondernemers en organisaties die willen investeren in een uniek ontwerp met duurzame componenten, waarbij groei, snelheid en veiligheid centraal staan.
Mobielvriendelijk
Levertijd: 2-3 maanden
15 pagina's gevuld
15 pagina's gevuld
Uniek ontwerp
Custom PSD vormgeving
Clean code
Wordpress CMS
Maatwerk componenten
Premium plugins
3 correctierondes
Sitespeed: Bloedsnel!

Vraag gratis een offerte aan

Meer weten, of heb je nog vragen? Vraag gratis een offerte aan en wij helpen je direct verder.

Binnen 24 uur een offerte
Deskundig advies
Geheel vrijblijvend
Direct geholpen